Mașini Automate

6 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator
 1. Mașină automată de tuns gazonul Husqvarna Automower 105

  4.999,00 RON

  PROMO -20% stoc limitat! Maşină robotizată de tuns gazon pentru gazoane de dimensiuni mai mici. Compactă, uşoară şi cu rezultate excepţionale. Potrivită pentru peluze de până la 600 mp, înclinare maximă 14°.

  Vezi mai mult
 2. Mașină automată de tuns gazonul Husqvarna Automower 308

  6.199,00 RON

  A treia generaţie de Automower® vine cu o cositoare complet automată concepută pentru peluze cu suprafeţe mici sau cu forme complicate. Este compactă, stilizată şi potrivită pentru suprafeţe de până la 800 m². Designul cu greutate redusă o face uşor de ridicat şi mutat în cazul caselor care au peluză atât în faţă cât şi în spate. Un adevărat membru al familiei Autocositoarelor® ceea ce înseamnă că maşina de tuns se întoarce la staţia de încărcare când bateria necesită reîncărcare. Tastatura şi ecranul sunt luminate, uşor de înţeles pentru setările personale şi pentru funcţia timer. Echipată cu alarmă anti-furt şi cod PIN pentru blocare. Disponibilă în culoarea alb-polar.

  Vezi mai mult
 3. Mașină automată de tuns gazonul Husqvarna Automower 220AC

  7.999,00 RON

  Coordonează atât cositul cât şi încărcarea automată şi este potrivită pentru suprafeţe de până la 1800 m². Când bateria trebuie reîncărcată maşina de tuns revine la staţia de încărcare, se încarcă şi apoi continuă cositul. Deoarece acest model taie iarba atât de des, rezultatul este excelent. Utilizând setările prin intermediul tastaturii și ecranului, mașina de tuns iarbă poate fi reglată pentru a face o muncă de calitate chiar şi pe peluze cu forme complicate. Acum este disponibilă într-o gamă variată de culori.

  Vezi mai mult
 4. Mașină automată de tuns gazonul Husqvarna Automower 230 ACX

  9.999,00 RON

  Potrivit pentru peluze de până la 3000 m². Beneficiile sunt aceleaşi cu ale modelului 220 AC, dar acest model este conceput pentru a aborda peluze mai neuniforme şi mai complexe. De asemenea, capacitatea de tăiere a crescut, înseamnă că timpul necesar pentru a tunde o anumită suprafaţă este mai mic. Automower® 230 ACX este, de asemenea, echipată cu alarmă anti-furt şi cu tastatură şi ecran luminate. Pentru a gestiona peluze mai mari sau forme mai complexe, autocositoarea este livrată cu un pachet mare de instalare. Ca opţiune, acum, modelul este disponibil într-o gamă de culori.

  Vezi mai mult
 5. Mașină automată de tuns gazonul Husqvarna Automower Solar Hybrid

  17.999,00 RON

  Automower® Solar Hybrid este prima cositoare complet automată din lume care este parţial alimentată de le soare. Genială pentru peluza dumneavoastră, minunată pentru conştiinţa dumneavoastră, mai bună pentru planetă. Modelul foloseşte considerabil mai puţină energie decât orice cositoare convenţională. Aceasta deoarece pe lângă staţia de încărcare mai are încorporat un panou solar mare. În timpul zilei, celulele solare permit maşinii de tuns să-şi mărească perioadele de cosit înainte de a fi nevoie de reîncărcare. Aceasta înseamnă un tuns al peluzei într-un timp mai scurt, chiar şi un consum redus de energie şi o durată de viaţă a bateriei mărită. Prin urmare, acum este nevoie de mai puţină energie pentru a tunde gazonul. Potrivită pentru peluze până la 2200 m², în funcţie de condiţiile de lumină.

  Vezi mai mult
 6. Mașină automată de tuns gazonul Husqvarna Automower 305 White

  6.199,00 RON

  A treia generaţie de Automower® vine cu o cositoare complet automată concepută pentru peluze cu suprafeţe mici sau cu forme complicate. Este compactă, stilizată şi potrivită pentru suprafeţe de până la 500 m². Designul cu greutate redusă o face uşor de ridicat şi mutat în cazul caselor care au peluză atât în faţă cât şi în spate. Un adevărat membru al familiei Autocositoarelor® ceea ce înseamnă că maşina de tuns se întoarce la staţia de încărcare când bateria necesită reîncărcare. Tastatura şi ecranul sunt luminate, uşor de înţeles pentru setările personale şi pentru funcţia timer. Echipată cu alarmă anti-furt şi cod PIN pentru blocare. Disponibilă în două culori: gri-granit şi alb-polar.

  Vezi mai mult

6 Articol(e)

pe pagina

Tabel  Lista 

Seteaza descrescator